Pagini

miercuri, 28 septembrie 2011

Tu ştii ce e dragostea?

Priveşte în jurul tău.Ce vezi?Te las pe tine să-ţi răspunzi.Nu voi da răspunsul în locul tău.Azi nu vreau să îţi vorbesc despre ură şi alte lucruri.Însă,vreau să îţi spun ceva ce poate îţi va părea poate prea extrem,prea deplasat de realitate,un fragment rupt dintr-un vis al unei imimi frânte.
Toţi suntem îndrăgostiţi de dragoste,dar oare ştim cu adevărat ce este dragostea?Unii zic că dragostea e un sentiment,că trebuie să-ţi asculţi inima,că dragostea este sex.Oare aşa să fie?
Te-ai întrebat vreodată de unde vine dragostea?Poate zici că vine din străfundul inimii,dar e întrebi cine a pus-o acolo.Ei bine,azi vreau să îţi spun ceva.
Dragostea vine de la Dumnezeu.Dumnezeu este dragoste.Probabil zici:"Serios?".Da,serios vorbesc.Iar prima doavadă de dragoste ne-a fost arătată atunci când Dumnezeu l-a trimis pe Isus să moară pentru mine,cât şi pentru tine,crucificat şi zdrobit pentru fărădelegile noastre.Pe când încă nu existam,El deja ne iubea.Atât de mult încât L-a dat pe Isus,Fiul Său scump,pentru noi,nişte păcătoşi.Noi Îl uram,dar El ne-ai iubit.
A fost o dragoste care a dăruit,dar nu a primit nimic.În schimb,a fost o dragoste care a schimbat destinul tău şi al meu.Lumea nu a mai fost aceiaşi de atunci.Poate că nu crezi spusele mele,ţi se par nişte aberaţii.Mă rog ca tu să descoperi adevărul absolut.
Întotdeauna am crezut că dragostea e doar un sentiment,toată lumea vorbeşte despre ea,dar nimeni nu îndrăzneşte să creadă Adevărul.Fiecare vine cu teoria sa,una mai prostească ca alta.
Inima noastră rămâne fără un răspuns,neştiind că răspunsul se află în noi.Dumnezeu a pus în noi răspunsul,dar este îngropat adânc,undeva printr-un colţişor ascuns al inimii.Trebuie trezit cu Adevărul.Isus este Calea,Adevărul şi Viaţa.Deşi o negăm şi fugim de asta,până la urmă tot la acest adevăr ajungem.
Azi doar am vrut ca TU să afli asta,poate că ştiai oricum,sau poate că n-ai mai auzit până acuma de asta.Ei bine,sper că acum înţelegi mai bine că "Despărţiţi de Mine nu puteţi face nimic"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu