Pagini

duminică, 30 octombrie 2011

Nu te mulţumi cu puţin

Probabil îţi zici:"Serios,eu credeam că trebuie să fiu mulţumit aşa cum sunt.".Tot timpul auzim mereu aceeaşi frază:"Mulţumeşte-te aşa cum eşti,nu există ceva mai mult.Doar vise prosteşti.",dar atunci de ce doar acei oameni care nu s-au mulţumit cum erau,au ajuns să schimbe lumea?
Dumnezeu nu S-a mulţumit doar că a creat pământul cu tot ce era pe el,El visa la ceva mai mult.Inima Lui era plină de o dragoste fierbinte pe care nu o avea cu cine să o împartă.El a visat la ceva mai mult....El te-a visat pe tine şi pe mine.Dragostea Lui pentru noi a fost aşa de mare încât şi-a trimis singurul Său Fiu ca să moară pentru noi,care Îl uram.De ce nu s-a mulţumit cu puţin?Pentru că a vrut ca noi să-l cunoaştem şi să-I înţelegem dragostea într-un mod şi mai profund.Ne-a iubit atât de mult şi nu S-a mulţumit cu puţin.
Lumea ne îndeamnă să ne mulţumim cu starea în care ne aflăm.Ni se spune că doar atât putem simţi,doar o a stfel de relaţie pot avea fraţii într ei,soţul şi soţia,iar acest lucru îl aplică şi în relaţia noastră cu Isus.
Ne-am obişnuit să ne mulţumim cu puţin.Ne zicem creştini,dar rămânem doar la statutul acesta.Nu ne demonstrăm credinţa "fiindcă nu se merită".Nu mai avem vise "fiindcă sunt imposibil de atins".
Înălţăm un "Tatăl Nostru" plictisit către cer şi ne mulţumim cu atât.Suntem copii ai Lui Dumnezeu,dar stăm nepăsători cu privire la tot.Nu mai facem fapte bune fiindcă ia prea mult timp.Nu mai avem timp de Dumnezeu,dar stăm 2 ore în faţa televizorului.Ne-am mulţumit cu puţin..
Ne întrebăm unde este puterea uimitoare a lui Dumnezeu care a despărţit marea în două şi de ce lucrul acela "nu a fost aşa cum ne-am aşteptat".De ce?
Pentru că ne-am mulţumit doar să ştim,dar să nu experimentăm.Ştim totul,dar nu facem nimic.E timpul ca puterea uimitoare a lui Isus să ne schimbe vieţile,să ne pună un zâmbet radios pe buze,iar inima noastră să cânte cântecul Său cel dulce.Viaţa cu El este MINUNATĂ,întrece orice conştiinţă şi poate schimba lumea.Nimic nu este imposibil Aceluia care poate totul.Doar că nouă ni se pare ciudat când auzim aceste lucruri,când cineva Îl laudă atât de frumos pe Dumnezeu,fiindcă ne-am obişnuit doar să ne plângem.Să vedem doar partea urâta şi proastă a vieţii,frumosul este undeva pe niciunde.
Din cauza atitudinii noastre ne-am obişnuit să fim mereu plictisiţi,neimpresionaţi şi supăraţi.Este timpul să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume,e timpul să nu mai fim mulţumiţi cu puţin.Să căutăm ceva mai mult decât ceea ce se vede...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu