Pagini

luni, 31 octombrie 2011

Pentru că astfel de îndrăgostiţi mai există

Mă uit în jur şi privesc,iar aproape tot ceea din ce văd are un sfârşit.Prima dragoste din liceu,cum îşi zice,are un sfârşit în majoritatea cazurilor.Aşteptăm cu ochii aţintiţi înspre blânda lună un răspuns de la Dumnezeu,suntem grăbiţi să fim într-o relaţie şi singurătatea ni se pare un coşmar.Dragostea ni se pare un lucru imposibil de atins,poate chiar ireal.Aşa că intrăm în relaţii ieftine,ce ţin câteva luni după care se termină.Urmează o lungă perioadă de lacrimi şi de gânduri negre(în special la fete),reproşându-i ex-ului că "nu ştie ce a pierdut".
Dar de aşteptare ai auzit?
Una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii,în care Dumnezeu te modelează pentru a deveni bărbatul unei singure femei şi femeia unui singur bărbat.Perioada în care te îndrăgosteşti de cineva pe care nu l-ai văzut niciodată în viaţa ta,perioada purităţii.
Atunci poţi face atât de multe lucruri.Te poţi îndrăgosti cu adevărat.Faci o alegere diferită,care îi va lăsa pe toţi cu gura-cască,unii chiar te vor critica.Dar vor face asta pentru că lor încă nu le-a fost făcută încă acea chemare specială..dulcea chemare a aşteptării.
Anii aceia din viaţa ta în care Îl faci pe Isus prima ta dragoste,în timp ce Dumnezeu îţi scrie o poveste de dragoste care poate schimba lumea.El îţi dă visele Sale,care le-a visat doar pentru tine.Îţi face ca toate visele tale să devină realitate,în timp ce tu doar te ascunzi în braţele Sale puternice,în care tu doar asculţi de Tatăl tău,de Acela care te-a creat din ţărână.Aşteptarea e atunci când aştepţi...pentru ceva mai mult decât ceea ce ai văzut până acum,pentru ceva venit din Ceruri.Pentru o poveste de dragoste scrisă în Rai.
Eu ştiu şi sunt deplin încredinţată că astfel de îndrăgostiţi mai există,care suferă toate,crede toate nădăjduieşte toate şi rabdă toate.
O astfel de dragoste o găseşti doar în inima Aceluia care a creat-o şi care ţi-a demonstrat-o,murind pentru tine.Din dragoste!Doar îndrăgostindu-te de Îndrăgostitul Suprem vei cunoaşte acea dragoste după care CHIAR merită aştepţi.
Tu ai fi dispus să mori pentru cineva care nu te iubeşte?Să aştepţi pe cineva pe care nu-l cunoşti,şi să crezi în El că îţi va face visele să devină realitate?
Nu uita,în fiecare generaţie sunt doar câţiva care fac o alegere diferită,şi lumea nu va mai fi aceeaşi!Tu,ce ai de gând,îndrăgostitule de dragoste?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu