Pagini

duminică, 1 ianuarie 2012

Pe Tărâmul Bărbaţilor

Deşi se crede că doar femeile sunt cele care au probleme şi care-şi spun off-urile peste tot,nu este aşa.Tărâmul Bărbaţilor este la fel de afectat de cultura pervertită la fel ca şi cel al femeilor.În zilele noastre,întâlnim tot mai puţini bărbaţi care sunt cu adevărat bărbaţi.Chiar zilele trecute mă gândeam la cât de mult s-au feminizat majoritatea bărbaţilor.Mai nou se pensează,se epilează,merg la solar şi chiar se machiază.Ce să mai spun de faptul că sunt mulţi "fashion victims" printre noi.Nu mă înţelege greşit,nu am ceva împotriva acestor bărbaţi,dar pur şi simplu mă amuză şi mă întristează să văd cum devin tot mai feminini pe zi ce trece.Iar cei mai mulţi care fac aceste lucruri,tind spre slăbiciune.Le este teamă să-şi mai murdărească mâinile şi devin superficiali.

De aceea,s-a ridicat printre femei întrebarea:"Unde sunt toţi bărbaţii?"
Uhmmm....eu cred că s-au pierdut pe undeva,sau mai bine zis,şi-au pierdut masculinitatea.Adevărul este că bărbaţii zilelor noastre nu mai au niciun sprjin.Toate femeile aruncă cu pietre în ei şi îi fac vinovaţi de toate necazurile lor femeieşti.Inimi frânte,perversităţi,lipsa educaţiei şi multe alte chestii..Dar unde sunt acele femei care să îi încurajeze?Care,în loc să-i critice,să-i ajute să înainteze pe "drumul bărbăţiei"?Din păcate,cultura noastră ne învaţă că fiecare e pe cont propriu.
Văd cum tot mai mulţi bărbaţi devin tot mai slabi.Folosesc scuze ieftine gen "Ei asta e,sunt bărbat!",pentru a-şi scuza faptele ruşinoase.Privesc îndurerată cum cei mai mulţi dintre ei,în loc să aprecieze o fată curată,vor să o pângărească de dragul poftei de moment.Cum cei mai mulţi dintre ei îşi bat joc de "măicuţe" şi aplaudă pe cele care îşi dezvelesc cât mai mult trupul.

Şi totuşi,cu privirea-mi aţintiţă în pământ,CRED!Că încă mai există războinici viteji,bărbaţii unei singure femei şi meri printre copacii pădurii.Ştii de ce?Pentru că Dumnezeu încă mai modelează astfel de bărbaţi,după standardele Sale şi nu după cele ale lumii.Pentru că după un astfel de bărbat se merită să aştepţi.Şi sunt deplin încredinţată că un bărbat adevărat face nespus  mai mult decât o duzină de feminizaţi care trăiesc pentru ei.Chiar dacă sunt puţini,ei încă există!Dar sunt puşi deoparte pentru El,aşa că nu fac parte din lume,deşi trăiesc în ea.Ei sunt o comoară nespus de preţioasă pentru ziua pe care o pregăteşte Dumnezeu.Voi,fetelor,puteţi ajuta la formarea unor astfel de bărbaţi.Cum?Cu cuvintele voastre!Încurajări,complimente,vorbe frumoase şi o dragoste agape.Domnul să ne ajute!

3 comentarii:

 1. Adevarat, din pacate.

  Keep up the good work, Mile!

  RăspundețiȘtergere
 2. Existenta "barbatilor adevarati" nu poate fi pusa la indoiala asa cum nici eu nu ma indoiesc ca ar exista genul de fata asa cum imi place mie. Problema o constituie modul de a ne gasi, modul prin care dam pleava la o parte pentru a ajunge la materia pretioasa. Este foarte greu sa cauti ceva ce nu se vrea descoperit si este aproape imposibil sa ajungi inainte ca cineva rau intentionat sa se apuce sa distruga.

  RăspundețiȘtergere
 3. Este adevărat că încă mai există bărbaţi adevăraţi,doar că ei sunt puşi deoparte pentru Dumnezeu.Asta înseamnă că El va decide momentul când îţi va ieşi în cale vreunul.Pentru că fiecare lucru îşi are timpul lui. :)

  RăspundețiȘtergere