Pagini

marți, 31 ianuarie 2012

Pentru tine,inimă frântă!

Te simţi confuză şi singură.Un gol imens îţi umple cămăruţele unde altădată domnea bucuria şi pacea,şi da,simţi cum întreg trupul ţi se vlăguieşte şi devine asemeni unei stafide uscate.Poverile mult prea grele te-au făcut să cazi pe podeaua rece şi simţi că nu mai ai putere să te ridici.Eşti atât de sensibilă,încât simţi şi cea mai mică împunsătură din partea oamenilor care-ţi râd în nas,şi pleacă.Cu puterile rămase şi cu paznicii de la poarta ta,ridici un zid de apărare,dar care se surpă iar la cel mai mic atac din partea duşmanului tău.

Ştiu că ai fost rănită şi înşelată,poate chiar răpită.De prea multe ori te-ai găsit pe mâna unor oameni care nu au ştiut să-ţi aprecieze adevărata ta valoare.Au abuzat de tine doar pentru a obţine ceva,iar apoi te-au abandonat undeva pe marginea unui drum singuratic.Nopţile reci şi geroase te-au găsit fără apărare,aşa că ai îngheţat.Nu ai mai putut să oferi un zâmbet autentic,ci doar un râu de lacrimi stinse de-al durerii jar.Nu voi pretinde că-ţi înţeleg durerea,dar încă găsesc în tine o licărire de speranţă.Chiar dacă ai fost spartă în ţăndări,iar ruşinea şi vina nu te-au lăsat să vezi Adevărul,El era acolo,aşteptându-te.

Poate nu ţi-a ieşit aşa cum ai visat şi cum ai planificat tu,şi tu nu poţi vedea încă Speranţa,dar ea este chiar acolo,aşteptându-te...pe Tine.
Proababil că încă nu-ţi trece prin minte încă,scumpă inimă frântă,cine ar putea fi speranţa ta.Nici nu ai cum să o vezi în atâta întuneric,deşi ea luminează puternic.Trebuie s-o vezi prin credinţă.Trebuie să crezi că ea este acolo pentru tine,spre a-ţi pune un nou vis şi pentru a te ridica.
O,da!Mai vrea şi să ia fiecare bucăţică lipsă din tine pe care ai dat-o la om,şi tânjeşte să o pună acolo unde îi este loc.Dar trebuie doar s-o laşi.Trebuie să te cureţe mai întâi.Te-ai murdărit prea mult cu unele lucruri.Încrede-te în ea.Ştie ce face.
Inimă frântă,nu-ţi mai aduce singură durerea.Lasă-L pe El să o facă în locul tău.Nu-ţi poţi imagina toate planurile pe care Isus le are pentru tine.Doar că...are nevoie de acordul tău,inimo!

6 comentarii:

 1. foarte frumos ai scris.
  speranta inimii e Isus.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai dreptate,ca Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi.Dar si noi ,muritorii trebuie sa avem gandul si inima indreptata catre Domnul,totdeauna .Frumoase ganduri ai asternut!Mi-au incalzit inima..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că aceste cuvinte v-au încălzit inima:)

   Ștergere
 3. OMG! This is so beautiful, Mile!
  Keep up the good work!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Thank you very much Florin.I will,I will.Haha

   Ștergere