Pagini

sâmbătă, 18 februarie 2012

Ce înseamnă să fii diferit

A fii diferit înseamnă a fi pus deoparte pentru ceva mai mult decât poate cuprinde cerurile şi pământul.A îndrăzni să poţi spune NU când toţi strigă într-un cor DA.Mai înseamnă şi a fi înţeles greşit,ori chiar batjocorit.Un om pus deoparte pentru Dumnezeu întotdeauna se va diferenţia de mulţime.El va stârni apluazele Cerului,dar nu şi pe cele ale lumii.Nu va fi un om după care să-ţi întorci capul,dar după care să-ţi întorci inima.Un om ca acesta nu îl găseşti la toate colţurile străzii.El este o perlă rară şi preţioasă.Este un diamant în mâinile Regelui.

Cu toţii vor să fie diferiţi şi unici,dar nu reuşesc decât să capete o diferenţa superficială.O unicitate pe care o au toţi şi pe care o poţi găsi uşor la TV,în reviste şi în sfaturile pe care ţi le dă cel mai cunoscut designer din industria modei.Nimeni nu-şi va întoarce inima după un astfel de om,dar toţi ochii vor fi aţintiţi asupra-i frumuseţii exterioare.Până la urmă,cu toţii căutăm să fim unici şi speciali.Dar nu toţi înţelegem cu adevărat cum să fim unici şi diferiţi.În fiecare generaţie sunt doar câţiva oameni care aleg să fie diferiţi.Care îndrăznesc să facă un pas de care majoritatea fug.

Un om diferit rar poate fi înţeles de ceilalţi.Uneori lucrurile pe care le face el sunt considerate inutile şi extreme pentru ceilalţi.Dar ei nu ştiu că în acel locuieşte Isus.Că El Şi-a făcut locuinţa în sufletul său,şi că de azi înainte nu mai este al său,ci al lui Isus.Îndrăzneala de a fii diferit cu adevărat schimbă lumea.Sensibilizează inimile oamenilor şi Îl face pe Dumnezeu mândru că are un asemenea om,după inima Lui.Un astfel de om nu mai trăieşte pentru lumea aceasta şi lucrurile de o clipă,dar trăieşte pentru Ceruri.Sunt mulţi oameni care se declară credincioşi,dar ei singuri se tăgăduiesc.

Nu mulţi vor fi diferiţi şi puşi deoparte pentru Dumnezeu,dar numărul acela mic de oameni va fi în stare să schimbe radical lumea şi chiar să ne întoarcă inimile în direcţia lor.Este uşor?Nu,dar atâta timp cât El locuieşte în tine,fii sigur că nimic nu-ţi va părea mult prea greu.Mulţi fug de Dumnezeu,dar odată vă fugi El de ei.Atunci,va fi mult prea târziu să mai schimbe ceva.Sentinţa deja a fost dată.

2 comentarii:

  1. e greu sa alegi sa fii diferit si e si mai greu sa continui...
    frumos ai zis!

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,El va stârni apluazele Cerului, dar nu şi pe cele ale lumii.Nu va fi un om după care să-ţi întorci capul, dar după care să-ţi întorci inima. "

    Frumos ai spus!

    RăspundețiȘtergere