Pagini

marți, 10 aprilie 2012

Feminitate seductivă

Adesea ne întrebăm ce e chiar atât de rău în a fi seductive cu băieţii din jurul nostru. De ce i-am trata cu respect şi i-am onora, dacă lor nici nu le pasă. De ce să nu ne folosim de puterea noastră feminină pentru a atrage asupra noastră atenţia lor?
Pentru că Dumnezeu are un standard mai înalt pentru fiecare femeie în parte!
Trăim într-o cultură obsedată de sex, în care videoclipurile senzuale şi vieţile starletelor ne îndeamnă să nu mai fim atât de cuminţi precum ne dăm că suntem. Aşa că le facem jocul. Devenim maestre ale flirtului, ne îmbrăcăm  ca băieţii să observe ce bine arătăm, ne folosim comoara purităţii într-un joc murdar în care suntem învinse.

Iar apoi ne plângem de milă. Suntem cu inimile sfâşiate, şi normal ,vina nu e a noastră! Fetele şi femeile din jurul meu fac orice pentru a fi în centrul atenţiei, pentru a primi confirmarea că sunt sexy, pentru a fi populare printre băieţi. Vorbesc urât, înjură, sunt fără maniere şi au uitat că viaţa nu înseamnă doar BĂIEŢI! 
Totul se învârte pentru majoritatea fetelor în jurul băieţilor. Ele sunt practic obsedate în a-l face pe X să vorbească cu ele, fac orice pentru numărul său de telefon ca apoi să-l sune cu număr ascuns. Apelează la sfaturile revistelor şi se inspiră din ce-a făcut Madonna sau altă vedetă din showbiz. Bineînţeles că încă visează la Făt Frumos, la un prinţ galant, la un erou şi un bărbat care să le trateze cu respect, care să le iubească şi preţuiască pentru ceea ce sunt ele.

Dar îl visează într-un loc greşit. Părerea mea este că un prinţ nobil nu se găseşte într-un joc al flirtului, nu are nevoie de o relaţie doar de dragul de a avea o prietenă, ci mai degrabă îşi aşteaptă cu credincioşie aleasa inimii. Un bărbat adevărat nu este unul care habar nu are de cât de mult înseamnă pentru o femeie să-i fie deschisă uşa .Ci din contră, este un bărbat care se comportă frumos cu toate femeile din viaţa sa, indiferent dacă ele sunt mama şi surorile lui sau colegele de la şcoală. El nu se găseşte în mijlocul plăcerilor lumeşti, ci mai degrabă se găseşte pe genunchi înaintea lui Dumnezeu. Cred că pentru un astfel de bărbat se merită să te păstrezi curată, fizic şi emoţional.

Femeile zilelor noastre sunt bune de gură, fără astâmpăr şi cu inima şireată. Dar cine poate mai găsi o femeie cinstită? O femeie care să fie mai de preţ decât mărgăritarele, un crin printre spini şi o femeie a cărei inimă să nu fi fost aruncată încoace şi încolo de orice pierde-vară, ci mai degrabă să fi fost predată în mâinile Iubitului sufletului ei. Femeia adevărată nu e cea care a avut cât mai mulţi iubiţi, ci cea care are un singur preaiubit. Nu este femeia care ştie cel mai bine să flirteze sau să sărute, ci cea care are grijă să nu facă aceste lucruri. Ea nu are o reputaţie proastă şi nimeni nu poate să spună ceva dizgraţios despre ea. Nu este una dintre cele mai populare fete din liceu, dar este acea fată care a zâmbit acelui om de care ar fi fugit toţi. 
Hollywood-ul a captivat şi modelat milioane de tinere din întreaga lume. Fete care au fugit de acasă, care au ajuns să fie violate şi apoi ucise, care au rămas însărcinate şi au avortat. Cultura pop îţi promite numai lapte şi miere, dar în schimb primeşti bagaje emoţionale şi firimituri rămase din inima ta.

Alegerea este a ta, bineînţeles. Poţi alege feminitatea seductivă, cea mai râvnită şi căutată de lume, sau poţi alegea feminitatea pusă deoparte pentru Hristos. 

4 comentarii:

 1. Buna,
  Vino si ia gifuri animate de Pasti foarte frumoase si fundaluri pentru blog...sunt gratis.
  Coltisor de Rai
  Animation Gifs Free
  O saptamana frumoasa va doresc!
  Vilhelm

  RăspundețiȘtergere
 2. Binecuvântată este femeia care se păstrează curată de dragul lui Cristos. Binecuvântată este femeia care nu trăieşte după standardul lumii!
  Binecuvântat este bărbatul care stă pe genunchi!
  Cristos poate să ne dea tot ce avem nevoie. Lumea nu ne dă decât gunoi împachetat frumos.
  Alegerea este a noastră!!!
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Ti-am spus vreodata cat de mult te apreciez?
  Continua sa scrii pentru El, pentru tinerele generatiei noastre si nu numai. Domnul sa te calauzeasca in continuare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur Cătă să aud asta. Şi pe tine, Domnul să te binecuvânteze! :)

   Ștergere