Pagini

luni, 23 aprilie 2012

VIDEO : Fii un apărător al orfanilor

Un video pe care l-am făcut special pentru orfani. De la o vreme încoace, Dumnezeu mi-a atins inima cu privire la orfanii din lumea asta. Din păcate, tot mai rar auzim vorbindu-se despre ei şi nu suntem nici măcar interesaţi să ne informăm. Ei sunt singuri, caută dragostea pe care nu au putut-o primit-o de la părinţii lor şi visul lor cel mai mare este să aibă o familie. Poate că asta ne va face să ne apreciem mai mult familia, dar mai ales părinţii. Fie că avem doar pe Mama sau pe Tata, să nu uităm că ei nu au nici măcar unde să doarmă. Şi trebuie ca şi ei să ştie că Isus a murit pentru ei, şi că El a promis că nu-i va lăsa orfani. Cum ? Păi, dacă El trăieşte în inima noastră, asta înseamnă ca nu-i va lăsa orfani prin mine şi prin tine.
Am fost bucuroasă când am auzit la radio că s-a modificat Legea adopţiei în România, ceea ce va face ca acest proces să dureze mult mai puţin şi nu va mai fi nevoie de atâtea hârţoage şi de aşa mulţi bani.

Sţiaţi că în Haiti se poate cumpăra la negru un copil în 24 de ore cu numai 100 de dolari? Dar ca să adopţi un copil din Haiti costă extrem de mulţi bani şi poate dura ani grei până să-ţi fie legal copil.

Vizionare plăcută !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu