Pagini

marți, 25 decembrie 2012

Dragii mei,

Astăzi cu toţii celebrăm naşterea lui Isus. Nu pe Moş Crăciun, nici sărbătoarea în sine. Îl sărbătorim numai pe Isus pentru că El este motivul acestei sărbători care ne umple tuturora inimile cu bucurii nespuse şi cu speranţa că ziua de mâine este în mâinile Lui. Mă rog ca voi să vă deschideţi inimile înspre dragostea Sa, să-I acceptaţi măreaţa chemare care v-a făcut-o începând din ziua în care aţi auzit că El există. Isus nu este o poveste, nu este doar o simplă istoriară despre care am auzit. El este adevărat.
Oh, ce bine este să ştim asta! Să credem că Isus chiar S-a născut într-o iesle din Betleem pentru noi. Să ştim că El a coborât din gloriile Cerului pentru a deveni om. Şi de ce?
Ca să ne înţeleagă perfect. El ştie cum este să fii om. Isus te înţelege perfect. Ştie ce-i durerea, pentru că şi El a simţit-o. Îţi înţelege perfect situaţia prin care treci pentru că şi El a trecut pe acolo. Aşa că, încrede-te în El.
Lasă-L pe Isus să fie cu tine în cele mai întunecate ceasuri ale sufletului tău. Nu poţi duce povara de unul singur, lasă-L pe pe Isus să o ducă în lopcul tău.
Iar tu, primeşte Viaţă. Odihneşte-te. El ştie cât eşti de împovărat.

Fii binecuvântat!

Un comentariu:

  1. Domnul Isus a venit ca sa ne aduca odihna. El poate linisti orice inima ingrijorata.
    Domnul sa mangaie orice inima impovorata sau insingurata in special in aceasta luna.
    ana
    anatatarandras.com

    RăspundețiȘtergere