Pagini

joi, 27 iunie 2013

Pentru băieţii care sunt pregătiţi să lupte pentru ceva mai mult

Băieţi, acest articol vi-l dedic vouă şi rugăciunea mea este că ceea ce am scris aici vă va motiva să vă ridicaţi la un standard mai înalt pentru că asta vă cere Dumnezeu! Ştiu că vă este greu să trăiţi în lumea aceasta pervertită ce vă provoacă în fiecare zi să luaţi câte o bucăţică din ea şi vă amăgeşte în multe moduri. Poate că uneori vă simţiţi descurajaţi de ceea ce vedeţi, credeţi că nu mai există nimic pur şi că totul se duce pe râpă. Poate că aţi eşuat de câteva ori pe drumul purităţii şi chiar aţi renunţat la a mai lupta pentru ceva mai mult, dar eu vă spun, nu vă daţi bătuţi războinicilor! Voi aţi fost înzestraţi cu o forţă uimitoare de la Dumnezeu şi aţi fost chemaţi să luptaţi pentru Cer cu toate armele de care dispuneţi. Voi trebuie să fiţi tari şi să nu vă daţi bătuţi în faţa fiecărei piedici. Dacă se întâmplă să cădeţi, ridicaţi-vă şi mergeţi înainte! Nu vă fie teamă de pericolele care vă însoţesc la tot pasul pentru că lângă voi este Cineva mai puternic decât orice rău care vă înconjoară şi prin El sunteţi mai mult decât biruitori. Fiţi curajoşi şi nu vă mulţumiţi cu puţin. Purtaţi-vă cu vitejie şi onoraţi fetele aşa cum o face Isus. Învăţaţi de la El să fiţi protectori purităţii, şi nu cuceritorii ei.

Aveţi grijă să nu vă compromiteţi inimile pentru niciun lucru. Păstraţi-vă curaţi pentru acea fată pe care Dumnezeu v-a pregătit-o de la începutul lumii. Comportaţi-vă cu celelalte fete ca şi cu surorile voastre şi nu le amăgiţi inimile. Fetelor imediat le bat inimile mai tare dacă observă că le acordaţi atenţie deosebită şi atunci să nu vă miraţi că încep să vă caute prezenţa. Eu cred că voi puteţi mai mult decât vă spune lumea! Voi vă puteţi ridica deasupra mediocrităţii şi puteţi face o schimbare în lume pentru că aveţi potenţial. Trebuie doar să nu vă mai conformaţi după lumea aceasta, şi să începeţi a crede că puteţi fi cei mai viteji în armata sfântă. Puteţi fi generaţia care va avea un impact asupra lumii datorită standardelor voastre înalte. Dumnezeu este Acela care vă poate da curajul de care aveţi nevoie să luptaţi împotriva stricăciunii din lume.

Într-o zi veţi fi nişte soţi şi taţi extraordinari dacă vă lăsaţi de pe acum modelaţi de Dumnezeu. Veţi putea iubi fără regrete şi veţi fi eroul fiiilor voştri. Ştiu că vă e greu.... dar în lupta care se dă în mintea voastră puteţi ieşi învingători! Căutaţi să vă luptaţi în rugăciune, citiţi Cuvântul şi feriţi-vă de orice vi se pare dăunător. Deşi priveliştea din jurul vostru este descurajantă, voi priviţi în Sus căci de acolo va veni izbăvirea. Rugăciunea mea este ca voi  să fiţi aceia care vor face ceva mai mult pentru lume. Îmbărbătaţi-vă şi mergeţi la luptă, vitejilor! Biruinţa este deja a voastră dacă credeţi asta. Poate că vor fi unii care vor râde de noul vostru mod de gândire, dar ce ar trebui să vă pese vouă? Voi ştiţi pentru Cine luptaţi şi mai ştiţi şi că se merită. Învăţaţi-vă să fiţi ceea ce aţi fost chemaţi să fiţi. Când bărbaţii vor fi cu adevărat bărbaţi, atunci lumea va fi întoarsă cu susul în jos pentru Isus. Învăţaţi de la El. Înarmaţi-vă şi mergeţi la luptă atunci. Apăraţi adevărul, blândeţea şi neprihănirea, şi dreptatea voastră să strălucească prin isprăvi minunate! 
Şi eu vă voi purta în rugăciuni împreună cu alte femei care cred în poeţi luptători. :)

Un comentariu:

  1. Multumesc Milena in numele tuturor baietilor/barbatilor...pentru o asa incurajare! M-as bucura ca acest mesaj sa ajunga in ochii, in mintea si in sufletul barbatilor! Iar rugaciunile femeilor ajuta foarte mult!

    RăspundețiȘtergere