Pagini

duminică, 9 noiembrie 2014

Primind în dar o inimă frântă..

Primești în dar o inimă frântă când nu ai grijă de inima sănătoasă pe care ai primit-o din partea lui Dumnezeu. Inima frântă o primești atunci când nu ai grijă de tine, când te-ai lăsat dusă de valul acela romantic, când ți-ai făurit prea multe iluzii romantice legate de un băiat care ți s-a părut că ți-a zâmbit într-un mod mai aparte. Și atunci ți-ai pus întrebarea magică, căreia nu i-ai găsit un răspuns clar: Dacă el mă place?
Bineînțeles, tu ai crezut că el te place. Că motivul pentru care te-a întrebat ”ce faci?” a însemnat mai mult decât simpla curiozitate omenească de a afla ce faci, că faptul că ai simțit fluturi în stomac când a trecut pe lângă tine a fost un semn clar că el va fi al tău într-o zi..
Ești fată și asta spune multe despre tine. Visezi. Speri. Crezi. Dăruiești.

Și te trezești în piept cu o inimă frântă. Simți durere amestecată cu multă confuzie atunci când el nu mai dă niciun semn că ar fi interesat de tine și momentul culminant este acela când afli că el place altă fată, nu pe tine. Și te doare foarte tare asta, fiindcă tu ai crezut că el a început să fie interesat de tine, că a vorbit cu tine de câteva ori, că a părut sincer interesat de tine. Dar el nu a fost. El a vrut să fie numai prietenos, nu îndrăgostit de tine. Dar tu ai interpretat greșit unele lucruri și acum suferi din cauza aceasta, întrebându-te de ce s-a întâmplat așa în cazul tău. Uneori primim daruri neașteptate și inimile frânte sunt unele dintre acele cadouri pe care le-am refuza dacă ni s-ar da ocazia, dar nimeni nu întreabă dacă ești pregătită să ai inima frântă. Fiindcă nimeni nu este vreodată pregătit să sufere, iar tu nu ești excepția de la regulă.

Data viitoare când un băiat drăguț pare interesat de tine, nu te alarma prea tare. Nu-ți lăsa gândurile să zboare prea departe, fiindcă le-ai putea pierde cu totul dacă nu ai grijă. Nu crede tot ce inima ta simte. Gândește unele lucruri, nu te baza pe sentimente. Nu fă din băiatul acela un superman, nu te gândi că el este alesul. Un simplu ”ce faci?” însoțit de un zâmbet din partea lui nu este confirmarea de care aveai nevoie. De fapt, lucrurile astea pot fi nimicuri pentru el. Te rog, nu cere în dar o inimă frântă... fiindcă s-ar putea să nu fi pregătită de a-i întâmpina consecințele.

Imagine: pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu