Pagini

duminică, 7 iunie 2015

Scumpo, nu-i crede fiecare vorbă dulce

Este incredibil cât de multe poate obține un băiat de la o fată dacă știe să-și pună în valoare talentul de orator. Cu promisiuni frumoase, prea minunate ca să poată fi adevărate, un băiat te poate duce unde îi dorește inima. Tu ești o persoană minunată, cu un suflet mare și ești atât de bună, încât de dragul lui și de teama de a nu-l pierde poți face lucruri pe care nu le-ai mai făcut cu nimeni altcineva. Pentru că tu pui suflet. Și ești atât de îndrăgostită de el, încât nu-ți mai pasă de nimic. Ești gata să sari de pe cel mai înalt munte și să nu te gândești la consecințe, ești pregătită să înfrunți toată gura lumii și să nu îți pese de comentariile lor acide. Dar... el ce va face pentru tine? În afară de vorbele sale mari, unde-i sunt și faptele? E așa de ușor să promiți unei fete marea cu sarea, ca mai apoi să-i arunci acid în ochi. Să o abandonezi ca pe un obiect. Să-i ceri un răgaz. Să-i spui cât de minunată a fost ea pentru tine. Nu sunt astea cuvinte de despărțire? Atunci, trebuia să nu ți-o asumi. Trebuia să-i dai pace, să-și trăiască viața ei fericită, chiar și fără tine. Nu apărea în viața unei fete dacă nu ești sigur că vei rămâne acolo mereu. Mai bine evit-o. Nu o fă să se îndrăgostească de tine dacă nu ești hotărât să luptați pentru voi doi.

Draga mea, îți vorbesc din experiență. Vorbele nu au nimic de-a face cu faptele, de cele mai multe ori. Mi s-a promis lumea întreagă la picioare de zeci de ori și am început să cred în vorbele sale. Ca mai apoi să mă trezesc dintr-o dată că vorbele i-au fost golite de conținut. Din cuvinte mari poți avea destule, dar pentru o scurtă vreme. Pentru că faptele dovedesc dragostea cuiva pentru tine și chiar nu merită niciodată să alergi după căruța care nu te așteaptă. Îți spun toate astea ca o prietenă fiindcă vreau ca tu să ai grijă, că eu de data asta m-am pierdut. NU crede fiecare cuvânt. NU renunța la principiile tale pentru un mic el. Dumnezeu are ceva mult mai bun pregătit pentru tine decât ai crezut. Da, poate tu ai vrut ceva cu el. Dar el a vrut ceva cu tine? Dar Dumnezeu ce a vrut pentru tine? Să suferi pentru el, să plângi când nu te vede nimeni fiindcă el nu a avut astăzi chef să-ți dea un simplu mesaj?

Oare nu există pentru tine un băiat minunat, care să fie topit după tine întotdeauna, care să-și DOVEDEASCĂ iubirea față de tine, nu care să-ți promită lucruri mari când el este atât de mic. Crede-mă, există acel băiat pentru tine. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin.

Imagine: pinterest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu